Perle cu marar - Retete Culinare

Perle cu marar


Iti trebuie:
  • 600 g cartofi noi
  • 100 g unt
  • 1 legatura de marar
  • sare  
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli cartofii foarte bine si ii fierbi intregi, in apa putin sarata, 20 de minute.
  2. Scurgi apa, asezi cartofii intr-o forma termorezistenta si adaugi untul taiat bucatele.
  3. Presari sare si piper, dupa gust, si introduci forma in cuptorul bine incins pentru circa 20 de minute.
  4. Din cand in cand, misti vasul pentru a amesteca „perlele" cu sosul format si pentru a se rumeni frumos.
  5. Ii servesti calzi, garnisiti cu marar verde tocat, simpli sau alaturi de friptura, chiftele sau de ochiuri.
  6. Sunt foarte gustosi si cu mujdei de usturoi.
Perle cu marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Perle cu marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Perle cu marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.