Aperitiv cald sarbesc - Retete Culinare

Aperitiv cald sarbesc


Iti trebuie:
  • 250 g orez
  • 100 g mazare
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 100 g bob
  • 1 felie cascaval
  • 1/2 lingurita piper rosu
  • 1 anghinare din conserva ( optional )
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde pentru decor
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi orezul in 750 ml de apa cu doua linguri de ulei si putina sare, iar intr-o alta oala fierbi bobul.
  2. Cureti morcovii si dovlecelul si le tai cubulete sau dupa cum doresti.
  3. Sotezi mazarea cu morcovul in unt cu putina apa pana se inmoaie, adaugi la final si dovlecelul si mai lasi un minut.
  4. Dupa ce a fiert orezul, il amesteci cu legumele sotate si cu bobul.
  5. Faci un sos din doua linguri cu ulei de masline, o lingura de otet si il adaugi peste orez.
  6. Potrivesti gustul de sare, presari cascavalul ras si boabele de piper rosu si amesteci salata.
  7. Decorezi cu patrunjel verde si anghinarea taiata bucati (optional).
Aperitiv cald sarbesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cald sarbesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cald sarbesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.