Ciupercute cu sofran si smantana - Retete Culinare

Ciupercute cu sofran si smantana


Iti trebuie:
  • 300 g paste
Pentru sos iti trebuie:
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura unt
  • 2 catei de usturoi
  • 5-6 masline
  • 200 ml smantana
  • 1 praf de sofran
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa si usturoiul marunt, le calesti in uleiul bine incins pana se inmoaie, apoi adaugi ciupercile curatate si feliate, un praf de sofran, sare si piper, dupa gust, si continui sa le calesti pana scade bine zeama lasata de ciuperci.
  2. Separat, fierbi al dente pastele in apa cu sare, urmand instructiunile de pe ambalaj, le strecori si le asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt.
  3. Torni  sosul  de  ciuperci peste paste, maslinele, le amesteci usor si introduci vasul la cuptor pentru 20 de minute.
  4. Le servesti calde cu smantana adaugata deasupra, direct in farfurie.
Ciupercute cu sofran si smantana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciupercute cu sofran si smantana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciupercute cu sofran si smantana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.