Budinca de carne - Retete Culinare

Budinca de carne


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 150 g malai
  • 200 ml apa
  • 200 ml lapte
  • 100 g smantana
  • 3 linguri pesmet
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 oua.
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt, dai morcovul pe razatoare si le calesti in putin ulei.
  2. Adaugi carnea tocata si le lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.
  3. Adaugi apoi bulionul, condimentezi cu sare, busuioc si piper si lasi sa se raceasca.
  4. Pui un ou si amesteci bine.
  5. Prepari o mamaliga mai moale din malai, apa, lapte si un praf de sare.
  6. O lasi sa se raceasca putin, apoi o amesteci cu smantana, doua galbenusuri si doua albusuri batute spuma.
  7. Intinzi intr-un vas uns cu ulei compozitia de carne, apoi mamaliga, presari pesmetul deasupra si dai totul la cuptor pentru 40 de minute.
Budinca de carne

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.