Ciorba dulce ca in Banat - Retete Culinare

Ciorba dulce ca in Banat


Iti trebuie:
  • 600 g cartofi noi
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi mari
  • 1 felie de telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml smantana
  • patrunjel verde
  • 3 linguri zeama de lamaie (optional)
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai marunt ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si telina sau le dai pe razatoare, le calesti in uleiul bine incins, apoi adaugi apa calda, sare dupa gust, si lasi totul sa fiarba 20 de minute.
  2. Adaugi cartofii taiati cuburi, completezi cu apa calda si potrivesti gustul de piper si sare, daca mai este nevoie.
  3. Lasi sa fiarba totul acoperit, la foc mic, aproximativ 20 de minute.
  4. Cand este gata, dai vasul deoparte de pe foc, dregi supa cu smantana si o servesti garnisita cu patrunjel verde.
  5. Optional, poti adauga zeama de lamaie.

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba dulce ca in Banat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba dulce ca in Banat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.