Lapte de pasare - Retete Culinare

Lapte de pasare


Iti trebuie:
  • 1 l lapte
  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri amidon.
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma cu un praf de sare si cinci linguri de zahar pana se tin de vas.
  2. Fierbi laptele si, cand da in clocot, il dai deoparte.
  3. Iei „galuste" din albus cu o lingura mare si le dai drumul in laptele clocotit.
  4. Le intorci pe ambele parti si nu le lasi mai mult de cinci minute.
  5. Scoti usor „galustele" de albus intr-o sita.
  6. Freci galbenusurile cu zaharul ramas, zaharul vanilat, amidonul si cateva linguri de lapte.
  7. Adaugi compozitia obtinuta in laptele cald, pui cratita din nou pe foc si amesteci pana se ingroasa.
  8. Torni crema de lapte in cupe si adaugi in fiecare o „galusca" de albus.
  9. Decorezi cu coaja rasa de portocala sau cu ce doresti.
Lapte de pasare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Lapte de pasare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Lapte de pasare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.