Frigarui cu caise uscate - Retete Culinare

Frigarui cu caise uscate


Iti trebuie:
  • 1/2 piept de curcan  
  • 200 g caise uscate  
  • 150 ml vin alb
  • 2-3 cepe mici  
  • 1 lamaie
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • cimbru uscat  
  • piper
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi.
  2. Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si bucati de ceapa.
  3. Amesteci o cana de apa cu vinul alb, uleiul si mierea.
  4. Asezi frigaruile intr-tava, torni peste ele amestecul cu vin si le dai la cuptor pentru 30-40 de minute.
  5. Le mai intorci din cand in cand.
  6. Le scoti pe o farfurie si le stropesti sau ungi cu sosul din tava.
Frigarui cu caise uscate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui cu caise uscate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Frigarui cu caise uscate" Frigarui cu caise uscate - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
tiberiu Nota: Retete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota MaximaRetete de Fripturi la Gratar - Nota Maxima Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.