Tocanita de legume - Retete Culinare

Tocanita de legume


Iti trebuie:
  • 3 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 linguri ulei
  • 300 g rosii intregi la conserva
  • 100 g naut fiert
  • 4 catei de usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 cartofi mai mari
  • 1 ardei iute verde
  • 1 lingurita ghimbir ras
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Calesti ceapa taiata solzisori in ulei, pui morcovul taiat rondele si ardeii grasi tocati cuburi.
  2. Adaugi o cana de apa si lasi pana se inmoaie putin legumele, dupa care adaugi cartofii taiati felii sau cubulete, dupa preferinta, rosiile din conserva cu suc cu tot, condimentezi cu sare s piper si dai in cateva clocote.
  3. Adaugi peste legume vinul alb, cateii de usturoi taiati feIii, ghimbirul ras si nautul fiert, apa daca mai este nevoie cat sa acopere totul si introduci vasul la cuptor 30-40 de minute, la foc mic.
  4. O poti servi calda, dar si rece, asezonata cu patrunjel verde si ardei iute taiat felii.
Tocanita de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.