Ciocanele cu miere - Retete Culinare

Ciocanele cu miere


Iti trebuie:
  • 12 ciocanele de pui mai mici
  •  6 linguri de miere
  • 3 linguri vin alb
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat sau pudra
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper
  • 200 g taietei cu ou pentru garnitura.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciocanelele de piele, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-o tava mai mica, unsa cu ulei.
  2. Torni o cana cu apa, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptor aproximativ 20-30 de minute.
  3. Intr-un vas, amesteci mierea cu vinul alb, cu un pahar de apa, cu ghimbirul macinat sau pudra si cu faina, pui pe foc si lasi sa dea in cateva clocote.
  4. Condimentezi sosul cu sare si piper, dupa gust.
  5. Scoti ciocanelele de la cuptor si le treci prin compozitia cu miere.
  6. Fierbi taieteii conform instructiunilor de pe pachet, ii clatesti sub jet de apa rece, ii scurgi si ii pui pe un platou.
  7. Asezi ciocanelele si le servesti imediat.
Ciocanele cu miere

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciocanele cu miere "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciocanele cu miere" Ciocanele cu miere - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
miere de albine Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
Extrem de gustoasa, reteta cu miere




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.