Chiftelute cu sos de cascaval - Retete Culinare

Chiftelute cu sos de cascaval


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui tocat
  • 1 ou  
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper.
Pentru sos iti trebuie:
  • 1 cana lapte
  • 100 g cascaval
  •  1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 1/2 lingurita chimen
  • sare  
  • piper
Pentru garnitura iti trebuie:
  • 500 g cartofi noi.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci carnea tocata cu morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici, ceapa rasa, oul batut ca pentru omleta, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.
  2. Din compozitia obtinuta  modelezi  chiftelute lunguiete, pe care le fierbi in apa cu putina sare.
  3. Cand sunt gata, le scoti cu spumiera si le pastrezi calde pana in momentul servirii.
  4. Amesteci laptele cu faina, untul, cascavalul ras, chimenul, pui pe foc mic si dai in cateva clocote, dupa care condimentezi sosul cu sare si piper.
  5. Separat, fierbi cartofii noi spalati foarte bine in apa cu sare si ii servesti garnitura la chiftelute, peste care torni sosul de cascaval.
Chiftelute cu sos de cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute cu sos de cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute cu sos de cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.