Fursecuri cu fulgi de ovaz - Retete Culinare

Fursecuri cu fulgi de ovaz


Iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 300 g fulgi de ovaz
  • 5 linguri zahar brun
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri stafide.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci laptele, uleiul, zaharul brun si zaharul vanilat.
  2. Adaugi in ploaie fulgii de ovaz si faina cernuta cu praful de copt, stafidele si amesteci usor, pana obtii un aluat consistent si cat mai omogen.
  3. Modelezi cu mana forme rotunde de fursecuri, pe care le asezi, la distanta unele de altele, intr-o tava unsa cu putin unt sau cu ulei si le coci, la foc potrivit, circa 30 de minute.
Fursecuri cu fulgi de ovaz

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri cu fulgi de ovaz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Fursecuri cu fulgi de ovaz" Fursecuri cu fulgi de ovaz - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Andreea Nota: Retete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota MaximaRetete de Fursecuri - Nota Maxima Fara nota
a iesit super...multumesc celor care a postat reteta..pup




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.