Compot aromat - Retete Culinare

Compot aromat


Iti trebuie:
  • 3 kg cirese
  • zahar
  • apa
  • borcane de 350 g sau de 800 g cu capace filetate
  • zahar vanilat sau baton de vanilie
  • scortisoara macinata.
Pregatesti asa:
  1. Alegi ciresele mari, sanatoase, le speli, indepartezi coditele si le asezi in borcane, mari sau mici dupa preferinta.
  2. Borcanele nu trebuie sa fie foarte pline cu fructe.
  3. Adaugi cate doua linguri de zahar pentru borcanele mari si o lingura jumatate la borcanele mici, putin zahar vanilat sau o bucatica de baton de vanilie si un praf de scortisoara macinata.
  4. Umpli borcanele cu apa, le inchizi cu capace si le fierbi in bain-marie 20 de minute  din momentul in care incepe sa clocoteasca.
  5. Lasi borcanele sa se raceasca in apa in care au fiert, apoi le scoti si le depozitezi in camara.
Compot aromat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Compot aromat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Compot aromat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.