Placinta cu sunca afumata - Retete Culinare

Placinta cu sunca afumata


Pentru aluat iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 200 ml iaurt
  • 10 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita otet
  • 1 praf de sare.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g varza noua
  • 1 ceapa
  • 200 g sunculita afumata
  • sare
  • piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Calesti ceapa tocata marunt cateva minute intr-o lingura de ulei, adaugi sunculita taiata cubulete, apoi varza tocata marunt si frecata cu sare si o ceasca de apa calda.
  2. Lasi totul sa fiarba inabusit pe foc mic 15 minute.
  3. La final potrivesti gustul de sare si piper si o lasi sa se raceasca.
  4. Adaugi iaurtul peste faina, pui praful de copt, otetul, un praf de sare si framanti, incoporand treptat uleiul.
  5. Obtii un aluat elastic, pe care il intinzi intr-o foaie subtire.
  6. Pui pe foaia intinsa compozitia de varza calita luata cu spumiera, rulezi si asezi placinta intr-o tava unsa cu ulei.
  7. O introduci la cuptor pentru 30-40 minute, pana se rumeneste.
Placinta cu sunca afumata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu sunca afumata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu sunca afumata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.