Socata - Retete Culinare

Socata


Iti trebuie:
  • 1 kg zahar
  • 15 flori mari de soc
  • 4-5 lamai
  • 6 l apa
  • 1/2 lingurita drojdie
Pregatesti asa:
  1. Amesteci apa cu zaharul si zeama de lamaie si torni siropul obtinut intr-un borcan de 10 litri.
  2. Adaugi cojile de lamaie, florile de soc si drojdia de bere, amesteci bine, acoperi borcanul cu un tifon si lasi sa fermenteze doua zile, la temperatura camerei.
  3. Dupa patru ore scoti cojile de lamaie, pentru ca socata sa nu capete un gust amar.
  4. In cele doua zile, mai amesteci din cand in cand in borcan.
  5. Este gata cand observi ca se formeaza bule la suprafata.
  6. Torni socata in sticle si o tii la frigider.
Socata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Socata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Socata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.