Musaca cu spanac si stevie - Retete Culinare

Musaca cu spanac si stevie


Iti trebuie:
  • 150 g paste (tagliatelle)
  • 600 g carne tocata amestec
  • 400 g spanac si stevie
  • 2 cepe
  • 3 rosii bine coapte
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 3 oua
  • 200 g telemea de oi
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ule
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt, o calesti in uleiul bine incins pana devine sticloasa.
  2. Adaugi carnea tocata si continui calirea pana scade bine zeama.
  3. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, adaugi pasta de tomate si continui calirea inca doua minute, apoi lasi compozitia la racit.
  4. Separat, oparesti frunzele de spanac si stevie in apa cu sare 5-6 minute, scurgi apa si le lasi sa se raceasca.
  5. Fierbi pastele al dente in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si le strecori.
  6. Ungi o forma termorezistenta cu ulei, asezi un strat de carne, un strat de spanac cu stevie si repeti, in aceeasi ordine, pana cand se termina ingredientele.
  7. Peste ultimul strat de carne asezi felii de rosii, apoi pastele.
  8. Acoperi cu ouale batute cu branza rasa si cu smantana si introduci la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 45 de minute, pana se rumeneste.
Musaca cu spanac si stevie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu spanac si stevie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu spanac si stevie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.