Paste din Piemonte - Retete Culinare

Paste din Piemonte

 
Iti trebuie:
  • 4 catei de usturoi
  • 1 cub de delicat
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 5 linguri de bulion
  • 3 frunze de busuioc proaspat
  • 500 g de paste
  • 3 lingurite sare groasa
Pregatesti asa:
  1. Se pune apa la fiert cam 15 min cu 3 lingurite de sare groasa, dupa se adauga pastele si se lasa la fiert cam 20 de min.
  2. Intre timp puneti intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline impreuna cu cubuletul de delicat si 5 linguri de bulion, adaugati usturoiul taiat felii micute si lasati-l la prajit.
  3. Mai amestecati din cand in cand.
  4. Dupa circa 5 minute adaugati frunzele de busuioc proaspat si lasati inca 3 minute.
  5. Opriti sosul.
  6. Scurgeti pastele si puneti-le in farfurii, dupa care adaugati sosul si parmezan ras, dupa preferinte.
Paste din Piemonte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste din Piemonte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.