Piure ovaz cu banane - Retete Culinare

Piure ovaz cu banane


Iti trebuie:
  • 3-4 linguri fulgi de ovaz (din comert)
  • 1-2 lingurite de miere (depinde cat de dulce va place)
  • 1 banana coapta bine
  • 250-300 ml lapte.
Pregatesti asa:
  1. Fulgii se inmoaie in laptele indulcit cu mierea, pe foc, amestecand incontinuu, pentru a nu se prinde.
  2. Tot procesul dureaza cel mult 3 minute, totul e ca fulgii sa se umfle.
  3. Se toarna intr-un bol si se adauga banana taiate feliute.
  4. Se tine acoperit pentru 3-5 minute dupa care se poate servi, atat cald, cat si rece.
  5. E foarte potrivit pentru un mic-dejun hranitor.
Piure ovaz cu banane

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piure ovaz cu banane "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piure ovaz cu banane - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.