Tigaie de vara - Retete Culinare

Tigaie de vara


Iti trebuie:
  • 4 portii muschi file sau cotlet de porc
  • 500 g cartofi
  • 1 capatana usturoi verde
  • 50 ml vin alb
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce.
Pregatesti asa:
  1. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie bucati ceva mai groase, deoarece cartofii noi se sfarama usor.
  2. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul la incins si se adauga cartofii bine scursi de apa intr-un singur strat pentru a se praji bine si se repeta operatiunea pana la epuizarea cantitatii.
  3. Se scot cu o spumiera intr-un castron si se tin la cald.
  4. Se scurge din excesul de ulei, iar in tigaie se pun bucatile de carne la prajit, intorcandu-se pe ambele parti.
  5. Dupa ce s-au rumenit se adauga paharul cu vin, se lasa sa clocoteasca 5 minute, se adauga usturoiul trecut in prealabil prin presa sau tocat foarte marunt, se intoarce carnea pe ambele parti, se presara boiaua si se adauga cartofii prajiti.
  6. Se condimenteaza si se lasa la foc mic cateva minute avand grija sa amestecam prin rasucirea vasului ca sa nu distrugem forma ingredientelor.
  7. Se presara patrunjel tocat proaspat.
Tigaie de vara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tigaie de vara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tigaie de vara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.