Sirop de caise - Retete Culinare

Sirop de caise


Iti trebuie:
  • 1,250 kg caise
  • 1,250 litri apa
  • 1 kg zahar
  • 1/2 lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Caisele se spala, se scot samburii, se pun intr-un vas impreuna cu apa si se lasa la fiert aproximativ 1/2 de ora.
  2. Dupa racire se strecoara prin filtru (sita) pana lichidul obtinut este limpede.
  3. Se pune zaharul in vas, 1 litru din zeama de caise limpezita se amesteca si se fierbe siropul.
  4. Se spumeaza, se continua fierberea pana cand lichidul devine vascos.
  5. Se adauga sucul de lamaie la final, pentru a evita zaharisirea.
  6. Se pune fierbinte in recipiente.
  7. Se serveste pe toata perioada anului diluat cu apa minerala sau plata.
Sirop de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sirop de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Sirop de caise" Sirop de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
UTA Nota: Retete de Bauturi Nealcoolice - Nota MaximaRetete de Bauturi Nealcoolice - Nota MaximaRetete de Bauturi Nealcoolice - Nota MaximaRetete de Bauturi NealcooliceRetete de Bauturi Nealcoolice Fara nota
SUPER !!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro