Supa de rosii cu galuste - Retete Culinare

Supa de rosii cu galuste


Pentru galuste iti trebuie:
  • 2 oua
  • 6 linguri gris
  • 50 g unt
  • sare.
Pentru supa iti trebuie:
  • 1 ceapa (intreaga sau taiata jumatati)
  • 2 morcovi (taiati in jumatate)
  • 1/2 telina felii
  • 1 cartof taiat cuburi
  • 1 kg rosii bine coapte (curatate si date la blender sau prin pasatorul de piure)
  • patrunjel
  • 50 g unt
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Se umple pe jumatate cu apa vasul pentru supa sl se pune la fiert.
  2. Cand clocoteste se adauga o lingurita de sare si doua linguri de ulei, apoi se pun legumele curatate si spalate in prealabil.
  3. Fiind o supa, legumele se pun intregi sau taiate pe jumatate, pentru a putea fi scoase sau pastrate in supa, dupa preferinta.
  4. Separat se decojesc rosiile si se paseaza sub forma de suc printr-un blender sau alt tip de pasator.
  5. Cand legumele s-au fiert (aproximativ 20 minute) se adauga sucul de rosii si se continua fierberea inca 10 minute.
  6. Se strecoara supa si se pune din nou la fiert.
  7. Galustile se prepara astfel: Intr-un vas mic se pune apa la fiert cu un praf de sare, iar intr-un castron se sparg ouale, se adauga sare, se bat bine, apoi se pun lingurile de gris amestecand compozitia.
  8. Aceasta nu trebuie sa fie legata ca un aluat, deoarece galustele vor ramane tari, dar nici moale incat sa se imprastie la fiert.
  9. Se pun cu lingura in apa fierbinte, se intorc, se incearca cu o furculita, daca sunt fierte.
  10. Cand galustele coboara pe fundul vasului, supa trebuie oprita din fierbere.
  11. Pofta buna!
Supa de rosii cu galuste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa de rosii cu galuste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa de rosii cu galuste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.