Varza noua cu marar si afumatura - Retete Culinare

Varza noua cu marar si afumatura


Iti trebuie:
  • 2 bucati varza alba
  • 300 g bacon, kaizer, sira afumata etc.
  • 3 legaturi marar
  • 5 rosii
  • 5 linguri ulei
  • foaie dafin
  • piper boabe
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Se curata varza de foile exterioare, se spala, se absoarbe apa, se taie bucati mari care se toaca marunt, se sareaza.
  2. Bucatile de afumatura se taie felii subtiri si se pun la prajit in uleiul incins in vasul pentru gatit.
  3. Dupa ce au devenit crocante se scot intr-o farfurie, iar in locul lor se adauga varza treptat.
  4. Pe masura ce se opareste isi micsoreaza volumul si poate fi adaugata intreaga cantitate.
  5. Desi este extrem de apoasa la inceputul prepararii, necesita o cescuta mica de apa sau bors, daca se doreste sa fie acrisoara.
  6. Se lasa sa fiarba la foc moderat, se adauga 2-3 foi de dafin si cateva boabe de piper, iar cand varza s-a inmuiat, rosiile decojite si maruntite in prealabil.
  7. Cu cateva minute inainte de a opri focul se adauga si afumatura pentru cateva clocote impreuna care sa imprime gustul.
  8. Se toaca mararul fin si se adauga dupa ce s-a oprit focul.
  9. Pofta buna!
Varza noua cu marar si afumatura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Varza noua cu marar si afumatura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Varza noua cu marar si afumatura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.