Papanasi cu branza - Retete Culinare

Papanasi cu branza


Iti trebuie:
  • 400 g branza dulce
  • 5 linguri zahar
  • 4 oua
  • 5-6 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1 praf de sare
  • dulceata
  • smantana dulce sau frisca lichida
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol se mixeaza branza de vaci cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile apoi coaja de lamaie si zaharul vanilat.
  2. Se bat bine albusurile cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus alternand cu cantitatea de faina.
  3. Se obtine un aluat potrivit de tare astfel incat il vom pune la prajit cu o lingura.
  4. Intr-o tigaie adanca se pune ulei la incins, se face proba picurand putin aluat in tigaie, iar daca uleiul sfaraie se poate incepe prajirea.
  5. Se pun papanasii cu lingura, lasand spatiu intre fiecare si se intorc pentru a se praji bine pe ambele parti.
  6. Se scot pe servet absorbant de hartie.
  7. Se servesc calzi, cu dulceata si smantana sau frisca lichida.
Papanasi cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Papanasi cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Papanasi cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.