Ardei umpluti cu orez si ciuperci - Retete Culinare

Ardei umpluti cu orez si ciuperci


Iti trebuie:
  • 6 ardei grasi
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 ceasca orez
  • 4 cesti supa
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 rosii
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare
  • piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Se spala orezul si se pune la fiert intr-o craticioara impreuna cu supa de legume fierbinte.
  2. Se amesteca din cand in cand pana se absoarbe lichidul si orezul s-a inmuiat.
  3. Exista soiuri de orez care fierb mai greu si atunci este nevoie de mai mult lichid.
  4. Se curata legumele, se pregatesc ardeii pentru umplut curatandu-i de cotoare si seminte.
  5. Ceapa taiata marunt se pune la calit in 50 ml ulei, iar cand devine sticloasa se adauga ciupercile curatate si spalate in prealabil, apoi taiate marunt.
  6. Cand acestea s-au inmuiat se adauga orezul fiert, se continua fierberea la foc mic inca 5 minute, apoi se opreste focul si se lasa
  7. compozitia sa se racoreasca.
  8. Se adauga verdeata tocata marunt, se condimenteaza cu sare si piper.
  9. Se umplu ardeii, se inchid cu un capacel de rosie sau propriul cotor si se asaza vertical unul langa celalalt intr-un vas termorezistent sau craticioara.
  10. Printre ardei se pun rosiile decojite si taiate cubulete mici, se sareaza, se toarna sucul de rosii, iar peste ardei se picura putin ulei, apoi se introduce vasul in cuptorul preincalzit.
  11. Se tin la cuptor pana se rumenesc.
  12. Se pot servi cu smantana sau iaurt si decor de verdeata.
  13. Pofta buna!
Ardei umpluti cu orez si ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu orez si ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu orez si ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.