Gordon bleu - Retete Culinare

Gordon bleu


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui
  • 4 felii subtiri cascaval
  • 4 felii sunca
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Pregatesti asa:
  1. Pieptul de pui se spala, se absoarbe excesul de apa si se portioneaza intai taiat pe mijloc, apoi fiecare parte in doua bucati care se desfac cu lama cutitului si se bat cu ciocanul de carne, formandu-se dreptunghiuri.
  2. Se sareaza si se pipereaza, apoi se tin la frigider pentru 30 minute.
  3. Separat se sparg ouale, se bat cu putina sare, apoi se adauga pe rand mustarul si ketchup-ul si se omogenizeaza (se poate subtia compozitia adaugand putina apa minerala).
  4. Pe fiecare bucata de carne se asaza cate o felie de cascaval, apoi cea de sunca, se ruleaza si se trec intai bine prin faina, apoi amestecul de ou, iar la final prin pesmet.
  5. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se introduc rulourile pentru prajit.
  6. Se intorc pe ambele parti si se scot pe prosop absorbant.
  7. Rulourile fiind umplute necesita un timp de prajire mai mare, astfel incat se foloseste o prajire la foc moderat.
  8. Se serveste imediat insotit de o salata asortata.
  9. Pofta buna!
Gordon bleu

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gordon bleu "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Gordon bleu" Gordon bleu - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
gabriela Nota: Retete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota MaximaRetete de Craciun - Nota Maxima Fara nota
super! ideea cu mustarul si ketchup-ul e excelenta!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.