Cotlet de porc cu fasole verde - Retete Culinare

Cotlet de porc cu fasole verde


Iti trebuie:
  • 500 g fasole verde
  • 4 cotlete porc
  • 1/2 kg rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 50 g vin alb
  • 4 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se curata fasolea, se taie bucati mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita si un praf de sare.
  2. Se incearca dupa 20 minute, iar daca este fiarta se scurge printr-o strecuratoare.
  3. Carnea spalata si zvantata de apa se pune la prajit in vasul de preparare, in uleiul incalzit la foc potrivit; se lasa sa se rumeneasca apoi se scoate intr-o farfurie.
  4. In acelasi ulei se adauga ceapa tocata marunt si se stinge cu putina apa pentru a se evita arderea, se caleste pana devine sticloasa.
  5. Separat se oparesc si se decojesc rosiile si se toaca marunt.
  6. Apoi se adauga peste ceapa si se continua fierberea.
  7. Dupa 5 minute, cand deja s-a format sosul, se pun bucatile de carne, usturoiul taiat bucatele si se toarna vinul care se evapora dupa 10 minute de fierbere.
  8. Se adauga fasolea, jumatate din mararul tocat, se condimenteaza si se opreste focul.
  9. Se serveste cu restul de marar presarat proaspat.
  10. Pofta buna!
Cotlet de porc cu fasole verde

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cotlet de porc cu fasole verde "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cotlet de porc cu fasole verde" Cotlet de porc cu fasole verde - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Gospodina Nota: Retete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota MaximaRetete din Carne de Porc - Nota Maxima Fara nota
Mie in general nu imi place fasolea verde dar tin sa va spun ca aceasta reteta este foarta buna!Nu se compara cu reteta traditionala care deja suntem satui!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.