Saramura de peste - Retete Culinare

Saramura de peste


Iti trebuie:
  • 1 kg peste (file crap, fitofag, somn etc.)
  • 4-5 catei usturoi
  • 3-4 rosii
  • 2-3 ardei grasi
  • 1 ardei iute
  • sare
  • boia
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Se incinge gratarul, se unge, apoi se pun la fript bucatile de peste taiate si sarate dupa preferinta.
  2. Pe acelasi gratar, prin preajma pestelui, se pun legumele intregi la copt.
  3. Acestea, dupa ce se racoresc, se curata de pielite si se taie fasii.
  4. Ardeiul iute se poate coace sau se poate taia proaspat in rondele mici.
  5. Pestele se intoarce cu grija, ca sa nu se rupa, numai dupa ce s-a facut bine pe o parte, apoi se scoate intr-o tava, se presara boia si se stropeste cu apa calda.
  6. Se procedeaza la fel cu fiecare bucata adaugata.
  7. La final se adauga usturoiul presat, 2 linguri de ulei, se aranjeaza legumele coapte de jur imprejurul vasului si se decoreaza cu patrunjel verde tocat.
  8. Se serveste cu mamaliguta.
  9. Pofta buna!
Saramura de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Saramura de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Saramura de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.