Bors de peste - Retete Culinare

Bors de peste


Iti trebuie:
  • 500 g bucati peste pentru ciorba (cozi, capete sau peste mic)
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 500 g rosii
  • 1 ardei iute
  • 2 linguri orez
  • sare
  • ulei
  • leustean
  • 1 litru bors.
Pregatesti asa:
  1. Bucatile de peste se spala, se scurg, legumele se curata, se spala si se taie marunt ca pentru ciorba.
  2. Rosiile se decojesc si se toaca marunt, orezul se spala.
  3. Intr-un vas de ciorba se pun bucatile de peste in apa clocotind, se adauga putina sare si se fierb 10 minute.
  4. Se strecoara continutul vasului pastrand si supa formata care se toarna din nou in vas, se pune pe foc si se adauga legumele taiate.
  5. Dupa cateva minute se pune orezul si se fierb pana se inmoaie legumele, se adauga rosiile si ardeiul iute intreg.
  6. Borsul se fierbe separat cu o parte din leustean cateva minute apoi se adauga in vas, se mai lasa sa clocoteasca impreuna 2-3 minute apoi se opreste focul.
  7. Bucatile de peste din strecuratoare se curata de oase si se adauga in bors.
  8. Se serveste cu restul de leustean tocat proaspat.
  9. Pofta buna!
Bors de peste

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de peste "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Bors de peste" Bors de peste - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
NECULAE RALUCA Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
FOARTE BUNA NEMAI POMENITA AM SA O MAI FAC DE CATE ORI VOI AVEA OCAZIA

 
Hercule Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
Delicios




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.