Inghetata de capsuni cu budinca de vanilie - Retete Culinare

Inghetata de capsuni cu budinca de vanilie


Iti trebuie:
  • 1 kg capsuni coapte bine
  • 250 g zahar
  • 500 g frisca
  • 1 plic budinca vanilie
  • 500 ml lapte
Pregatesti asa:
  1. Se curata capsunile de codite, se spala bine si se paseaza la blender pana se obtine o pasta.
  2. Se bate frisca cu zaharul bine pana se intareste, apoi se amesteca cu piureul de capsuni.
  3. Separat se prepara budinca de vanilie astfel: se amesteca praful de budinca cu 4 linguri de zahar, se dilueaza cu lapte rece, apoi se incorporeaza restul de lapte incalzit in prealabil.
  4. Se amesteca si se lasa la foc potrivit pana se ingroasa amestecandu-se incontinuu.
  5. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu prima compozitie.
  6. Compozitia obtinuta se toarna in cupe si se lasa la congelator sa inghete.
  7. Este un deliciu de sezon si nu numai.
  8. Fantezia poate completa gustul acestui dulce cu frisca, fructe proaspete, sos de ciocolata.
  9. Pofta buna!
Inghetata de capsuni cu budinca de vanilie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de capsuni cu budinca de vanilie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inghetata de capsuni cu budinca de vanilie - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.