Inghetata de caise - Retete Culinare

Inghetata de caise


Iti trebuie:

  • 300 g caise
  • 200 g zahar pudra
  • 500 g frisca vegetala
  • 1 esenta vanilie
Pregatesti asa:
  1. Fructele se curata de samburi, se spala si se scurg bine.
  2. Se pun intr-un vas de mixer si se bat impreuna cu 150 g zahar pudra pana se formeaza un piure.
  3. Separat se bate frisca cu restul de zahar si esenta de vanilie pana se intareste si se opreste o portie pentru decor, intr-un bol mic.
  4. Se amesteca frisca cu piureul de caise si se toarna compozitia in cupe dupa care se pune la congelator sa inghete.
  5. Se serveste cu frisca si fructe proaspete.
Inghetata de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Inghetata de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Inghetata de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.