Serbet de cirese - Retete Culinare

Serbet de cirese


Iti trebuie:
  • 500 g zahar
  • 400 ml suc de cirese
  • 400 ml apa
Pregatesti asa:
  1. Se fierbe zaharul cu apa si sucul de cirese.
  2. Se lasa sa se raceasca, se toarna in forme si se da la congelator.
  3. Inainte de servire se scot formele din congelator si se lasa in frigider sa se inmoaie.
  4. Se amesteca si se serveste cu paiul.
Serbet de cirese

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Serbet de cirese "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Serbet de cirese" Serbet de cirese - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
raz Nota: Retete de Serbeturi - Nota MaximaRetete de Serbeturi - Nota MaximaRetete de Serbeturi - Nota MaximaRetete de SerbeturiRetete de Serbeturi Fara nota
cate grame de serbet ies?




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.