Pui cu smantana si ardei copti - Retete Culinare

Pui cu smantana si ardei copti


Iti trebuie:
  • 1 piept pui dezosat
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • cateva fire marar
  • 3-4 ardei capia rosu
Pregatesti asa:
  1. Se curata si se spala pieptul de pui, se taie in bucati.
  2. Intr-un vas neaderent se pune untul la incins, dupa care se adauga carnea si se lasa la inabusit, adaugand din cand in cand cate putina apa.
  3. Se sareaza putin si se continua fierberea aproximativ 10 minute.
  4. Intr-un bol mic se amesteca o lingurita de faina cu smantana si se dilueaza cu putina apa si se toarna peste carne, amestecand ca sa nu se lipeasca.
  5. Dupa nevoie, sosul format se mai subtiaza cu putina apa.
  6. Separat se coc ardeii, se curata de pielite si cotoare, se taie fasii si se adauga in preparat cu 5 minute inainte de a stinge focul.
  7. Se adauga mararul si se condimenteaza dupa gust.
  8. Pofta buna!
Pui cu smantana si ardei copti

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu smantana si ardei copti "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu smantana si ardei copti - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.