Pilaf de pui - Retete Culinare

Pilaf de pui


Iti trebuie:
  • 500 g carne pui (copanele, aripioare etc.)
  • 1 cana orez
  • 4 cani supa pasare
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • patrunjel pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas de supa se pune apa la fiert cu putina sare, iar cand clocoteste se introduc bucatile de carne de pui curatate si spalate in prealabil.
  2. Intre timp se curata si se spala legumele apoi se adauga intregi in supa si se fierb impreuna pana cand carnea este bine patrunsa.
  3. Se ia o craticioara in care se pun masurate 4 cani de supa de pasare fierbinte si aceeasi dimensiune de cana cu orez.
  4. Se lasa impreuna sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand.
  5. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se adauga bucatile de carne rumenindu-se pe ambele parti.
  6. Se opreste focul si se lasa carnea in tigaie.
  7. Cand orezul s-a umflat absorbind toata supa se adauga carnea si se amesteca impreuna sau se poate servi separat.
  8. Se presara cu strat fin de piper in timpul servirii si decor de patrunjel.
  9. Pofta buna!
Pilaf de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pilaf de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pilaf de pui" Pilaf de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
claudiu Nota: Retete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota MaximaRetete din Carne de Pasare - Nota Maxima Fara nota
este excelenta reteta




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.