Compot de capsuni - Retete Culinare

Compot de capsuni


Iti trebuie:
  • 750 g capsuni
  • 250 g zahar
  • 800 ml apa
  • vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Se curata si se spala fructele, iar separat se prepara siropul intr-o cratita in care se fierbe apa cu zaharul si vanilia la foc mic pana se topeste zaharul.
  2. Se continua fierberea pana se leaga siropul, se adauga fructele, se acopera cu un capac vasul astfel incat sa fiarba fara clocot.
  3. Se fierbe 10 minute, se raceste compotul si se tine rece in frigider.
  4. Este desertul perfect pentru copii.
  5. Pofta buna!
Compot de capsuni

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Compot de capsuni "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Compot de capsuni" Compot de capsuni - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
badoi_dumitru Nota: Retete de Compoturi - Nota MaximaRetete de Compoturi - Nota MaximaRetete de Compoturi - Nota MaximaRetete de Compoturi - Nota MaximaRetete de Compoturi Fara nota
foarte buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.