Gris cu lapte si sos - Retete Culinare

Gris cu lapte si sos


Iti trebuie:
  • 200 g gris
  • 600 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita unt
  • 1 praf de sare
  • sos de ciocolata (ciocolata menaj topita sau topping)
  • 1 esenta vanilie.
Pregatesti asa:
  1. Se pune laptele la fiert cu zaharul si vanilia.
  2. Cand incepe sa clocoteasca se toarna grisul in ploaie si se amesteca continuu ca sa nu se prinda, apoi se adauga untul, praful de sare si se fierbe la foc mic timp de 10-20 minute pana cand grisul absoarbe laptele.
  3. Se uda un castron cu apa si se toarna grisul.
  4. Racita, compozitia se intareste.
  5. Se rastoarna pe o farfurie si se orneaza cu sos de ciocolata sau topping de fructe.
  6. Pofta buna!
Gris cu lapte si sos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gris cu lapte si sos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gris cu lapte si sos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.