Supa crema de dovlecei - Retete Culinare

Supa crema de dovlecei


Iti trebuie:
  • 2 litri de apa
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina felii
  • 1 lingura de faina
  • 50 g unt
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel.
Pregatesti asa:
  1. Se umple vasul cu apa si se pune la fiert.
  2. Cand clocoteste, se adauga o lingurita de sare si doua linguri de ulei, apoi se pun legumele taiate cuburi mari, curatate si spalate in prealabil.
  3. Se fierb aproximativ 20 de minute pana ce sunt foarte bine fierte, pentru a fi pasate fin.
  4. Se strecoara supa, se mixeaza legumele cu blenderul si se dilueaza treptat pana se ajunge la o consistenta vascoasa.
  5. Intr-o tigaie mica se topeste untul, se adauga putina sare si lingura de faina, amestecandu-se bine pentru a nu se forma cocoloase.
  6. Se stinge cu un polonic de supa si se toarna in supa crema.
  7. Se mai lasa pe foc 5 minute.
  8. Se serveste cu crutoane si patrunjel proaspat tocat fin.
  9. Pofta buna!
Supa crema de dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.