Bors de dovlecei cu iaurt - Retete Culinare

Bors de dovlecei cu iaurt


Iti trebuie:
  • 1/2 kg dovlecei
  • 1-2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 1 ceasca de orez
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 400 g iaurt
  • leustean verde.
Pregatesti asa:
  1. Cureti morcovul, pastarnacul si telina si le dai pe razatoarea cu ochiuri mari.
  2. Cureti ceapa si o toci marunt.
  3. Calesti intr-o oala cu ulei legumele, cat sa se inmoaie putin.
  4. Adaugi orezul, apa cat sa acopere totul si fierbi totul circa 25-30 de minute, la foc mic.
  5. Cand legumele sunt aproape fierte, pui borsul, dat separat in clocot si iaurtul batut cu cateva linguri de zeama fierbinte pentru a nu se taia.
  6. Mai dai un clocot, presari verdeata si stingi focul.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute

Bors de dovlecei cu iaurt

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de dovlecei cu iaurt "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de dovlecei cu iaurt - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.