Piept de pui cu piersici - Retete Culinare

Piept de pui cu piersici


Iti trebuie:
  • 8 bucati mai mici de piept de pui
  • 50 g unt
  • 1 lingura ulei
  • 4 piersici
  • sare
  • nucsoara.
Pregatesti asa:
  1. Iei bucatile de piept de pui, le sarezi si le ungi cu ulei, apoi le asezi intr-o tava termorezistenta.
  2. Pui pe fiecare bucata de piept de pui cate o bucatica de unt si le coci la foc potrivit, circa o jumatate de ora.
  3. Cand s-au inmuiat si s-au rumenit, asezi pe fiecare bucata cate o jumatate de piersica si presari nucsoara.
  4. Mai lasi sa se coaca timp de 10-15 minute.
  5. Servesti preparatul cu salata, la alegere.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute

Piept de pui cu piersici

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.