Musaca de vinete cu carne de porc - Retete Culinare

Musaca de vinete cu carne de porc


Iti trebuie:
  • 4 vinete mai mari
  • 100 ml ulei
  • 300 g carne de porc slaba
  • 1 ceapa
  • 2 oua intregi
  • 100 g smantana
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Toci carnea, toci si ceapa marunt si le prajesti impreuna cu 1 lingura de ulei.
  2. Adaugi carnea, o sarezi si o amesteci bine.
  3. Apoi o calesti cu putina apa sub capac pana se inmoaie.
  4. Decojesti subtire vinetele, le tai rondele de 1/2 cm grosime, le sarezi putin si le dai prin faina.
  5. Apoi le prajesti pe jumatate, pe ambele fete, in ulei fierbinte.
  6. lei un vas termorezistent si asezi in straturi carnea si vinetele pregatite, iar printre straturi poti pune rosii taiate felii.
  7. Amesteci ouale cu smantana si le torni deasupra.
  8. Intepi compozitia cu furculita pentru ca ouale sa patrunda in compozitie.
  9. Introduci vasul in cuptor pentru 20 de minute.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute

Musaca de vinete cu carne de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca de vinete cu carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca de vinete cu carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.