Ciorba de rosii cu orez - Retete Culinare

Ciorba de rosii cu orez


Iti trebuie:
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 gulie
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • bors
  • leustean verde
  • 2 lingurite concentrat legume
  • 100 g smantana
Pregatesti asa:
  1. Pui 2 l de apa sa clocoteasca, adaugi ceapa, gulia si morcovii intregi, curatati si spalati in prealabil.
  2. Dupa ce au fiert, scoti legumele cu spumiera si le pui intr-un castron, in zeama ramasa, pui orezul si 2 lingurite de concentrat de legume si mai fierbi timp de 15 minute, apoi adaugi concentratul de rosii, uleiul si 1 lingurita de zahar.
  3. La sfarsit, torni borsul si il mai lasi sa dea cateva clocote.
  4. Iei oala de pe foc.
  5. Poti servi ciorba calda, cu smantana si decorata cu suvite verzi, taiate subtiri, de leustean si gulie.
  6. Pofta buna!
Ciorba de rosii cu orez

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de rosii cu orez "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de rosii cu orez - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.