Tocana ardeleneasca - Retete Culinare

Tocana ardeleneasca


Iti trebuie:
  • 400 g carne de vitel
  • 300 g rosii
  • 100 g orez
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 ardei grasi galbeni
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa si o toci marunt.
  2. Apoi o calesti in putin ulei si adaugi carnea taiata cubulete.
  3. Lasi ceapa si carnea sa se inabuse cateva minute.
  4. Adaugi cate putina apa, pana este aproape fiarta.
  5. Apoi pui orezul spalat, adaugi ardeii taiati fasii si inca 2 pahare cu apa.
  6. Lasi sa fiarba totul pana scade o parte din apa.
  7. Dupa 30 de minute adaugi rosiile taiate felii, patrunjelul verde taiat marunt, sare, piper si lasi sa fiarba pana scade apa, iar orezul este fiert.
  8. Servesti tocana cu garnitura de cartofi.
  9. Daca preferi gustul mai picant, poti adauga tocanitei putina boia iute.
  10. Este o tocana satioasa, datorita combinatiei de carne, orez, legume si cartofi.
  11. Se pregateste destul de repede si merge pe sezonul verii, cand legumele se gasesc din plin.
  12. Pofta buna!
Tocana ardeleneasca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana ardeleneasca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Tocana ardeleneasca" Tocana ardeleneasca - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andreea Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
mi se pare super buna si cu siguranta o voi incerca si eu...dar cred ca o sa pun carne de porc sau de pui...nu folosesc carne de vita..nu cred ca e o problema nu?

 
dan diana Nota: Retete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota MaximaRetete Traditionale Romanesti - Nota Maxima Fara nota
super




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.