Pui cu spanac - Retete Culinare

Pui cu spanac


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui, fara piele si os
  • 500 g spanac
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • oregano
  • otet balsamic
Pregatesti asa:
  1. Pieptul de pui il tai in doua si condimentezi cu sare si piper fiecare felie, apoi cu oregano.
  2. Ungi apoi feliile de carne cu putin ulei de masline si le pui pe gratar.
  3. Intorci pieptul de pui sa se patrunda pe ambele parti.
  4. Speli spanacul, il usuci intr-un prosopel si il calesti in ulei de masline, intr-o tigaie.
  5. Pe un platou asezi un pat de spanac si adaugi pieptul de pui.
  6. Speli rosiile, le tai in sferturi si le asezi pe platou.
  7. Din loc in loc, stropesti cu putin ulei si cu otet balsamic.
  8. Adaugi, daca mai este necesar, sare si piper.
  9. Pofta buna!
Pui cu spanac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui cu spanac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui cu spanac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.