Ratatouille de vara - Retete Culinare

Ratatouille de vara


Iti trebuie:
  • 300 g vinete
  • 300 g dovlecei mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 300 g rosii
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita rozmarin proaspat
  • 7 linguri ulei de masline
  • sare si piper macinat.
Pregatesti asa:
  1. Speli legumele, le scurgi si le cureti.
  2. Tai vinetele in cubulete si le sarezi.
  3. Tai dovleceii in felii.
  4. Tai ardeii in patru, le indepartezi cotorul si peretii interiori, ii speli si ii tai fasii.
  5. Oparesti rosiile, le decojesti, le scoti semintele, iar pulpa o tai cubulete.
  6. Cureti ceapa si usturoiul, iar ceapa o tai in cubulete mici.
  7. Usturoiul il pisezi.
  8. Speli verdeturile, le usuci prin stergere si le toci foarte marunt.
  9. Asezi legumele in straturi intr-o oala, incepand si terminand cu vinetele.
  10. Peste fiecare strat presari sare, piper, ceapa, usturoi si verdeturi.
  11. Fierbi totul acoperit, la foc mediu, timp de 20 de minute, fara a amesteca.
  12. Servesti preparatul presarat cu rozmarin.
  13. Pofta buna!
Ratatouille de vara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ratatouille de vara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ratatouille de vara" Ratatouille de vara - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
andrei Nota: Retete Frantuzesti - Nota MaximaRetete Frantuzesti - Nota MaximaRetete Frantuzesti - Nota MaximaRetete Frantuzesti - Nota MaximaRetete Frantuzesti Fara nota
dar daca incerc o varianta adica ma refer ca totul sa fie taiat feli apoi adaugate una peste alta fara sa amestec iar la finalizare sa pun pe farfurie servit cu un sos rosu in imprejue




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.