Pasta italiana - Retete Culinare

Pasta italiana


Iti trebuie:
  • 150 g unt
  • 300 g branza de vaci
  • 50 g arpagic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval
  • 60 g sardele
  • boia
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Freci untul spuma si il amesteci cu sardelele zdrobite bine cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul,  sare, piper, boiaua si arpagicul tocat foarte marunt.
  2. Aranjezi pasta pe un platou si o decorezi cu masline si cu arpagic.
  3. Pofta buna!
Pasta italiana

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta italiana "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta italiana - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.