Fursecuri Banisori - Retete Culinare

Fursecuri Banisori


Iti trebuie:
  • 250 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 400 g faina
  • 1 varf de cutit de bicarbonat
  • un varf cutit de sare
  • 200 g gem de caise.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci toate ingredientele, iar aluatul obtinut il dai 3 ore la rece.
  2. Din coca obtinuta intinzi foi de 4-5 mm grosime.
  3. Cu o forma rotunda tai rondele de aluat, iar pe jumatate dintre acestea le decupezi sub forma de inele cu o alta forma rotunda sau mai mica.
  4. Coci fursecurile la foc potrivit pana devin aurii.
  5. La final, ungi rondelele cu gem (caise sau prune) peste care pui inelele.
  6. Presari cu zahar pudra.
  7. Pofta buna!
Fursecuri Banisori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri Banisori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri Banisori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.