Briose cu glazura - Retete Culinare

Briose cu glazura


Iti trebuie:
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 ml iaurt
  • 400 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • sare
  • coaja si sucul de la 1 lamaie.
Pentru glazura iti trebuie:
  • 300 g zahar pudra
  • 2 albusuri
  • 1 lamaie.
Pregatesti briosele asa:
  1. Se bat ouale cu zaharul pana acesta se topeste.
  2. Adaugi uleiul, putin cate putin, apoi iaurtul, sucul si coaja de lamaie, sare, faina cernuta si praful de copt.
  3. Imparti compozitia in doua parti.
  4. Intr-una dintre ele adaugi cacaua cernuta si amestecata foarte bine.
  5. Ungi cu unt formele de briose si torni compozitia.
  6. Incingi cuptorul si dai formele cu briose la copt, la foc mediu.
  7. Cand sunt gata, lasi formele timp de 10 minute sa se racoreasca, apoi scoti briosele din forma.
Pregatesti glazura asa:
  1. Pui intr-o cratita foarte curata zaharul pudra, amesteci cu o lingurita de lemn pe foc foarte mic, cu albusurile si cu 1 lingura de zeama de lamaie.
  2. Dupa ce s-a omogenizat bine glazura, o torni calda peste briose si le ornezi cu ciocolata sau topping, dupa preferinte.
  3. Pofta buna!
Briose cu glazura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu glazura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Briose cu glazura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.