Bors de legume - Retete Culinare

Bors de legume


Iti trebuie:
  • 2-3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 5-6 cartofi noi
  • 1 mana de taitei
  • 500 ml bors
  • patrunjel si leustean
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita de concentrat de legume.
Pregatesti asa:
  1. Intr-o oala pui la fiert 2 l de apa cu 1 lingurita de concentrat de legume.
  2. Cand fierbe apa, adaugi morcovul, telina si radacina de patrunjel curatate si taiate marunt.
  3. Cand sunt aproape fierte, adaugi cartofii, ceapa verde si ardeiul, taiate ca pentru ciorba.
  4. Peste circa 15 minute, adaugi taiteii.
  5. Peste 5 minute adaugi borsul si pui sarea si piperul.
  6. Acoperi cu un capac, inchizi focul si, dupa 30 de minute, adaugi leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
  7. Acoperi oala din nou.
  8. Pofta buna!
Bors de legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.