Chiftelute de pui cu cartofi - Retete Culinare

Chiftelute de pui cu cartofi


Iti trebuie:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 cartof mai mare fiert
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 morcov potrivit
  • 1 ceapa
  • putin patrunjel verde tocat
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei de masline.
Pregatesti asa:
  1. Se trecea carnea de pui prin masina de tocat impreuna cu morcovul, ceapa, si cartoful.
  2. Se adauga si patrunjelul tocat, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper, dupa gust si le amesteci bine pana cand se omogenizeaza.
  3. Din amestecul obtinut se formeaza cu mana, dupa ce a fost udata cu apa, chiftelute.
  4. Se trec chiftelutele prin faina si se prajesc in ulei bine incins, pe ambele parti.
  5. Le servesti calde, alaturi de o garnitura de cartofi natur sau orez cu legume.
  6. Pofta buna!
Chiftelute de pui cu cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute de pui cu cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute de pui cu cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.