Spuma aromata de capsune - Retete Culinare

Spuma aromata de capsune


Iti trebuie:
  • 3 kg de capsune
  • sucul de la o portocala
  • 1/2 pahar zahar
  • 1/2 pahar frisca lichida
  • 4 albusuri
  • 1 praf de sare
  • frunze de menta.
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti capsunele.
  2. Opresti cateva pentru decor, iar pe restul le zdrobesti pana obtii un piure, pe care il amesteci cu sucul de portocala si zaharul.
  3. Bati bine frisca, o incorporezi usor in piureul de capsuni si adaugi albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.
  4. Torni spuma de capsuni in pahare de inghetata si le lasi la frigider cel putin 2 ore inainte de a fi servite.
  5. Le decorezi cu bucatele de capsuni si cu frunze de menta.
  6. Pofta buna!
Spuma aromata de capsune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spuma aromata de capsune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spuma aromata de capsune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.