Piept de pui umplut cu carnaciori - Retete Culinare

Piept de pui umplut cu carnaciori


Iti trebuie:
  • 600 g piept de pui
  • 100 g parmezan
  • 200 g carnaciori uscati
  • 6 felii bacon
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui, il usuci cu un servet de hartie si il tai in 6 felii.
  2. Acoperi cu o folie de plastic bucatile de carne, si cu un ciocanel de snitele bati cu atentie fiecare felie de carne.
  3. Condimentezi cu sare si piper si le presari cu parmezan ras.
  4. Tai carnaciorii in 6 bucatele.
  5. Invelesti fiecare bucata de carnacior in felii de bacon si le asezi la jumatatea bucatilor de carne batuta.
  6. Unesti marginile si le prinzi cu scobitori.
  7. Cerni faina intr-un bol si bati ouale bine.
  8. Treci feliile de carne umpluta prin faina, apoi prin ouale batute si la final prin pesmet.
  9. Pui ulei la incins intr-o tigaie si prajesti bucatile de carne pe ambele parti pana cand se rumenesc.
  10. Le scoti pe servetele de hartie.
  11. Le poti servi cu garnitura de cartofi natur sau orez fiert cu legume, dupa preferinte.
  12. Pofta buna!
Piept de pui umplut cu carnaciori

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui umplut cu carnaciori "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui umplut cu carnaciori - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.