Rulada de porc cu telemea - Retete Culinare

Rulada de porc cu telemea


Iti trebuie:
  • 700 g pulpa de porc
  • 3 oua
  • 150 g telemea de oaie
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 ardei iute
  • 3 castraveti murati
  • 100 ml vin alb sec
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai pulpa de porc astfel incat sa o subtiezi, o bati cu ciocanelul de snitele, dar cu mare atentie  sa nu se rupa.
  2. O condimentezi cu sare si piper si o lasi pentru 15 minute la frigider pentru a se fragezi.
  3. Intre timp, bati ouale ca pentru omleta, le amesteci apoi cu branza rasa, ardeiul tocat marunt, smantana, faina si prepari o omleta in strat subtire.
  4. Pui amestecul de oua peste carne, asezi in mijloc bastonase de castraveti murati si rulezi cu umplutura in interior.
  5. Legi cu ata pentru a nu se desface si asezi rulada intr-o forma.
  6. Ungi rulada cu ulei, adaugi 100 ml apa si vinul si introduci forma la cuptor pentru 45 minute.
  7. Nu uita sa o stropesti din cand in cand cu sosul din tava.
  8. Pofta buna!
Rulada de porc cu telemea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada de porc cu telemea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada de porc cu telemea - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.